Home

De Boldert is gespecialiseerd in projectmanagement van refits of verbouwingen en scheepstechniek voor het verbeteren en verlengen van de levensduur van systemen aan boord. Naast hermotorisering en modificatie van motoren zijn de diensten: onderhoud en revisie, hydrauliek, metaalbewerking, schadeherstel en overslag. Kenmerkend voor het bedrijf is de professionele en oplossingsgerichte aanpak. Kwaliteit en flexibiliteit, met een 24-uurservice en 7 dagen in de week bereikbaarheid, zijn vanzelfsprekend. Deskundigheid en ervaring maken De Boldert tot een betrouwbare partner van de maritieme en offshore sectoren.

 

Hieronder vindt u de hoofdactiviteiten van de Boldert Groep.

Revisie & Onderhoud

De Boldert Revisie & Onderhoud B.V. is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van dieseltechniek, aandrijftechniek, hydrauliek en metaalbewerking voor zowel maritieme maar ook in andere sectoren. Voor projectmanagement van refits of verbouwingen is de Boldert Revisie & Onderhoud B.V. de juiste partij om te benaderen.

Lees meer

Overslag

De Boldert Verhuur B.V. is gespecialiseerd in het op en overslaan van bulk en stuk goederen. Hierbij bieden wij een custom made totaal oplossing voor een optimaal resultaat. Naast de overslag kan de Boldert Verhuur B.V. diensten als opslag & transport verzorgen.

 

Lees meer